Figurka Moon Glow

Figurka Moon Glow

Absolutní novinka a největší pecka na československém trhu s youtuberským merchem je tady! Oblíbená a dávno vyprodaná figurka Moona, tentokrát v limitované GLOW edici.

Co to znamená?

Limitovaná edice: Figurky je jen omezené množství a víc se jí nikdy neobjeví. 

Glow edice: Části figurky jsou z fluorescenčního materiálu a  když na ně posvítíte světlem, tak potom ve tmě krásně září!

O produktu


Youtuberské a streamerské figurky Coolectibles

Právě se díváš na jednu z prvních svítících figurek z unikátního projektu Coolectibles, který nemá na CZ&SK internetové scéně obdoby. Tahle krásná vinylová svítící figurka Moon vznikla po cca roce úzké spolupráce právě se Samem alias Moonem a dali jsme do její přípravy opravdu všechno.

Moon se podílel na celém design procesu, kde od prvních náčrtů a ilustrací pečlivě vybíral podobu svojí figurky. Společně jsme se probojovali přes propracovaný 3D model až po finální tvar, výběr barev a k posledním detailům na krabičce. Tohle tedy není jen obyčejná svítíci figurka, je to kus Samovo i našeho života a originální sběratelský kousek pro všechny jeho fanoušky.

 

figurka youtuber stejk

Materiál a zpracování

Moonova svítící Coolectibles figurka je ze stejného top materiálu, který se používá na výrobu nejlepších POP figurek po celém světě.

Oproti nim je ale o třetinu větší a včetně podstavce s nápisem #MOONLIMITED měří 15 centimetrů!

Krabička a balení

Stejnou péči, kterou jsme věnovali do vývoje a výroby figurek jsme vložili i do jejich balení. Figurka Ti tedy přijde v krásné krabičce s lesklými prvky na obalu a s plastovým okénkem, které je speciálně vytvarované, aby figurku ukázalo, ale zároveň ochránilo. V krabičce najdeš navíc kartičku s podpisem a vzkazem od Moona! 

Aby figurka dorazila ve 100% stavu bez poškození, tak ji budeme extra pečlivě balit do dalších speciálních krabiček a několika vrstev ochranného materiálu. 

Sběratelská figurka youtubera Stejka

   
 

Moon a jeho figurka

Sběratelská figurka youtubera Stejk
Sběratelská figurka youtubera Stejka
Sběratelská figurka youtubera Stejka
Sběratelská figurka youtubera Stejka

13000 Praha
Pracovní doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
12:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno